С 22 футболисти – 19 полеви плюс вратарите, започна Етър подготовката

...
С 22 футболисти – 19 полеви плюс вратарите, започна Етър подготовката
Коментари Харесай

Етър започна с четирима нови

С 22 футболисти – 19 полеви плюс вратарите, стартира Етър подготовката си за пролетния полусезон. Сериозни кадрови промени ще има в състава – клубът ще се раздели с 6-7 играчи, а преотстъпените от Лудогорец Илкер Будинов и Владислав Найденов сами са поискали да изоставен.

Очаква се множеството от чужденците да се завърнат на следващия ден – Мартин Моран, Моузес Кандидус, Хосе-Карлос ван Ранкин, а първата подготовка пропусна и Осама Алу, който е леко болен. До сряда към този момент цялата група би трябвало да е събрана, заяви старши треньорът Светослав Петров.

Четири са новите имена, като множеството от тях към този момент са на проби. Жан-Марк Тибуе е ляв бек, младеж на Бордо, който е играл в Лариса (Гърция) и Белгия. Другите са халфът Маджер Антонио Гомес, централният нападател Секу Диаманка и крилото Амаду Тиуне – първите двама с испанско, а третият с френско поданство. В групата на Етър за подготовката са и юношите Атанас Атанасов, Георги Иванов и Радослав Найденов.

Подготовката стартира във Велико Търново, а от 22 януари до 2 февруари " болярите " са на лагер в Поморие. Контролите към този момент бяха оповестени, първата е на 20 януари против Литекс. Последната контрола с Локомотив Пловдив на 9 февруари евентуално ще е в Стара Загора, само че мястото още се доуточнява. Мачът няма по какъв начин да е на „ Ивайло “, защото идващия ден там ще се организира мачът за Суперкупата на България сред Лудогорец и ЦСКА 1948.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР